Online aankopen doen wordt steeds gebruikelijker en neemt alleen maar toe. We bestellen boeken, cadeaus en kleding online, reserveren de vakantie online en sluiten online een verzekering af. Het leven zonder internet is niet meer in te denken. Voor clubs, verenigingen en goede doelen geeft dit een interessante mogelijkheid om extra inkomsten te genereren.

Klikplus: sponsor jouw vereniging zonder dat het je iets kost

Via Klikplus genereer je voor de leden van jouw club of vereniging een kliksite met links naar webshops, reisaanbieders en meer. Bekijk enkele voorbeelden van kliksites van onze deelnemers. Elke keer als iemand een online aankoop doet via de link op jouw kliksite ontvangt de vereniging hiermee een beloning in de vorm van een commissie. Je betaalt gewoon hetzelfde bedrag aan de webshop en kunt ook je eigen account gebruiken. Door het gebruik van de kliksite registreren we de aankoop (zonder persoonlijke gegevens) en kan de webshop de commissie aan Klikplus uitbetalen. Van alle inkomsten keert Klikplus vervolgens 80% uit aan de vereniging.

Deelnemende webshops

Klikplus sluit met webshops een overeenkomst waardoor de webshops ons gaan belonen voor bestellingen via een kliksite. Deze vorm van online geld verdienen wordt ook wel affiliate marketing genoemd. Klikplus is aangesloten bij alle grote affiliate netwerken en onderhoudt hiermee goede contacten. Webshops als bol.com, Greetz, Hema, Blokker, Coolblue, Mediamarkt en nog zo’n 100 meer webshops zijn aangesloten bij Klikplus en we zijn continu op zoek naar nieuwe aanvullingen in het aanbod.

Wat is de commissie?

Bij elke webshop op de kliksite wordt de commissie vermeld. Deze commissie wordt door de webshop zelf bepaald en is dan ook per webshop verschillend. Bij enkele webshops kan bovendien geld worden verdiend voor nieuwe abonnees op mailinglijsten etc. Gemiddeld ligt de commissie op 5% tot 6% van de aankoop.

Eigen sponsoren

Veel verenigingen hebben zelf ook al sponsoren die wellicht ook graag op de kliksite worden vermeld. Klikplus biedt hiertoe diverse mogelijkheden, ook als de sponsor niet is aangesloten bij een affiliate netwerk. In overleg met de vereniging bepalen we hoe eigen sponsoren op de kliksite worden vermeld.

Direct aanmelden?

Ben jij lid van een sportvereniging, koor, studentenvereniging of goed doel en wil je een eigen kliksite laten maken voor je vereniging? Meld je dan direct aan of vraag eerst een informatiepakket op.